Kata Kata Bucin Bikin Baper Bahasa Jawa

Kata kata bucin bikin baper
Kata kata bucin bikin baper

Anak muda jaman now pastinya sudah tidak asing lagi dengan istilah bucin yang tengah populer dan jadi bahasa gaul akhir-akhir ini.


Tapi, sudah pada tahu ngga apa arti bucin?


Bucin adalah singakatan dari budak cinta. 


Atau bisa diartikan rela melakukan apa saja demi Si doi yang dicintai.


Layaknya orang yang lagi kasmaran dan dimabuk cinta  pada sang pujaan hati, Bucin juga tak mempedulikan apapun demi untuk menyenangkan hati pasangan. 


Buat kamu yang lagi dilanda cinta, berikut kumpulan kata-kata bucin bikin baper, romantis dalam bahasa jawa. 


Kata-kata bucin ini bisa kamu kirimkan buat pacar atau diungkapkan langsung. Dan bikin dia jadi budak cinta yang selalu rindu dan galau tanpa kehadiran mu.

  1. Fokus wae karo awakmu, ojo nganti lali karo liyane.
  2. Rela kuciwa mung bisa slamet karo dheweke.
  3. Yen tresna sampeyan iku khayalan, banjur keparenga aku mbayangake ing salawas-lawase.
  4. Yen jelangkung kaya kowe, aku jemput kowe, dakgawa mulih.
  5. Luwih becik mundur saka tatu, tinimbang sabar nambah tatu anyar.
  6. Saben uwong bisa ngomong katresnan, nanging ora kabeh wong bisa setya.
  7. Mungkin aku ora sing paling apik, nanging paling aku nyoba.
  8. Waras atimu dhisik sadurunge miwiti crita anyar maneh.
  9. Aku gelem ngenteni senajan kowe ora menehi kabar. Malah aku ngerti yen sampeyan pengin ninggalake.
  10. Aku wis tahan kuwat, nanging isih boroske.
  11. Aku isih kaya biyen.
  12. Kowe nang kono jaga-jaga, ya?
  13. Aku ora pengin wong liya kudu dadi sampeyan.
  14. Mangan apa wae sing dakkarepake salawase karo kowe, kalebu mangan ati.
  15. Mung jaringan ilang, sampeyan ora.
  16. Mung Antartika sing adoh. Antartika ora.
  17. Delengen kebonku, kebak kembang. Delengen mripatmu, atiku mekar.
  18. Sampeyan minangka lara ati sing paling apik sing ora bakal tak getuni.
  19. Jam turuku rusak amarga kangen.
  20. Aku tanpamu ibarat ambulan tanpa 'wiuw wiuw wiuw'.
  21. Bucin : Makhluk Allah sing paling setia marang pasangane.
  22. Kesel banget ati iki bisik jenengmu.
  23. Piyé nèk awaké dhéwé isa dadi geng penjahat? Aku nyolong atimu lan sampeyan nyolong atiku.
  24. Nresnani iku kaya tamba: yen wis nyoba ketagihan, ora nyoba kanggo nggawe penasaran, ninggalake kanggo nggawe ketagihan.
  25. Jerman nggawe robot, Jerman nggawe mobil, sampeyan nggawe aku kangen.
  26. Paduka punika roh kawula, tanpa Paduka kawula mboten ngertos kados pundi gesang kawula.
  27. Yen nresnani kowe iku khayalan, keparenga aku mbayangake ing salawas-lawase.
  28. Sanadyan sliramu tresno, senajan udan deres, aku tetep nyeluk.
  29. Sing penting senengmu, aku ora penting.
  30. Yen arep turu, aja nutup telpon. Ayo kula krungu ambegan sampeyan
  31. Gedhang kolak ngerti sumedang, senajan adoh tresnoku ora bakal ilang.
  32. Aku kerep iri karo lipstikmu. Dheweke bisa ngambung sampeyan saben dina, wiwit esuk nganti wengi.
  33. Kowe kaya kopi sing tak ombe esuk iki. Pahit, nanging gawe ketagihan.
  34. Kowé kaya potlot warna, bisa ngwarnai dina-dinaku.
  35. Kanggo kula, dina iku kabeh dina Selasa. Selasa ing Swarga nalika cedhak karo sampeyan.
  36. Tumindakku kaya arep nampa wong anyar, aku mung pengin dheweke selawase.
  37. Ojo dumeh kowe bajingan nanging kowe bisa njaga atimu dadi impenku.
  38. Kowe kaya pahlawan, hebat ngrusak bela sungkawaku.
  39. Yen pahlawan dieling-eling, ora bakal dadi kenangan.
  40. Yen aku dadi wakil rakyat, aku mesthi bakal gagal. Amarga aku tansah mikir babagan sampeyan, dudu wong.
  41. Aku arep mangan apa wae karo kowe.
  42. Aku meneng, meneng-menengan tresna karo kowe.
  43. Saben-saben sampeyan ana ing sisihku, aku rumangsa duwe prajurit.
  44. Yen aku lair sewu taun kepungkur, aku isih ngenteni sampeyan.
  45. Swiwi kawula, nanging aja bali menyang swarga, malaikat.
  46. Saben mesem, jagad iki uga mesem.
  47. Ketemu karo sampeyan kaya ndeleng meteor. Angel, nanging ayu.
  48. Kowe ngerti aku kaya mentega, lan sampeyan kaya wajan panas. Amarga nalika ndeleng pasuryan sampeyan, aku leleh.
  49. Aku paling seneng ngemil amarga ngemil iku enak. Menapa malih, rampung duwe sampeyan.
  50. Fokus wae karo awakmu, ojo nganti lali marang liyan.
  51. Kaya aku kudu nglilani kowe lunga. Dene kowe biyen dadi duwekku.
  52. Lara yen katresnan kang dakparingake marang kowe ora dihargai.
  53. Satruningsun iku wong kang padha kepengin duwe sira uga.
  54. Kita miwiti crita bebarengan, nanging mungkasi telung.
  55. Kadhangkala kita ora sadar yen kita ngarep-arep wong sing ora bisa diarep-arep.
  56. Sampeyan lunga karo kenangan, lan sampeyan bali karo uleman.
  57. Nganti saiki sliramu isih dadi sababe atiku ora gelem nampa sapa-sapa.
  58. Aku ora ngerti apa iku katresnan, nganti aku ketemu sampeyan. Nanging wektu iku aku ngerti rasane lara ati.
  59. Aku ora nggatekake cahyane alon-alon sirna, nanging aku wedi yen sesuk bakal sepi.
  60. Katresnan nanging ora dianggep kaya lara nanging ora getih.
  61. Mesem ora ateges seneng, nanging kadhangkala minangka cara sing paling apik kanggo ndhelikake ati sing lara.
  62. Kawula punika namung nguningani esemmu, dudu juragan, apamaneh sabab.
  63. Aku isih ngenteni kowe, ngenteni centhang biru sing ora cepet tanggap.
  64. Lucinta Luna, kapan lucintaku?
  65. Umure PDKT wis meh seabad, nanging pungkasane mung kekancan.
  66. Yen jasmani dadi hakim, kenapa ati digawe?
  67. Yagene kowe tansah gawe aku ngarep-arep.
  68. Katresnan karo kowe ndadekake mripating atiku wuta lan siksa.
  69. Gelem kuciwa mung bisa slamet karo dheweke.
  70. Aku mangan apa wae sing dakkarepake salawase karo kowe, kalebu mangan ati.
  71. Aku isih kaya biyen.
  72. Kowe nang kono jaga-jaga, ya?
  73. Aku ora pengin wong liya kudu dadi sampeyan.
  74. Aku mangan apa wae sing dakkarepake salawase karo kowe, kalebu mangan ati.
  75. Mung jaringan sing ilang, kowe ora
  76. Yen sampeyan dadi peluru, aku bakal nembak awak dhewe, supaya sampeyan bisa ana ing awak.
  77. Aku tresno karo kowe kabeh kemlaratan.
  78. Sejatine aku wedi tresna, amarga ing katresnan ora ana sing mesthi.
  79. Amarga tatu digawe dening wong sing dianggep khusus.
  80. Rasane wong beda-beda, kaya aku seneng karo kowe nanging kowe seneng karo dheweke.
  81. Tulung wong sing hobi gawe lara anak wong, apa kowe njaluk mulih?
  82. Punapa klentu menawi kita ndedonga nyuwun kabucal saking pangeling-eling sedaya.
  83. Nalika Gusti Allah maringi kabungahan siji marang aku, banjur aku milih menehi kabegjan iku marang kowe.
  84. Rasa kangen ora sopan tansah teka tanpa idin.
  85. Sanadyan aku ora preinan mikir kowe ing dina abang.
  86. Yen aku dadi gubernur, aku bakal enggal-enggal didukani dening rakyat. Lah, aku ora bisa ngomong lancar yen kowe ora ana ing sisihku
  87. Yen sampeyan dadi senar gitar, aku ora pengin dadi gitaris. Aku ora arep resiko putus karo kowe
  88. Aku ora bisa nalika udan, nanging aku bisa nalika udan tresnamu.
  89. Aku ora gelem yen kowe lara, nanging aku gelem yen aku lara aku kangen marang kowe.
  90. Ajari aku lunga kanthi gampang.
  91. Mandheg, sampeyan pantes seneng tanpa dheweke.
  92. Kesel banget ati iki bisik jenengmu.
  93. Yen nresnani kowe iku khayalan, banjur dakbayangake ing salawas-lawase.
  94. Yen si jelangkung kaya sira, teka jemput, ingsun gawa mulih.
  95. Luwih becik mundur ninggal tatu, tinimbang sabar nambah tatu anyar.
  96. Kabeh wong bisa ngomong katresnan, nanging ora kabeh wong bisa setya.
  97. Mungkin aku dudu sing paling apik, nanging paling ora aku nyoba.
  98. Waras atimu dhisik sadurunge miwiti crita anyar maneh.
  99. Aku gelem ngenteni senajan ora kandha. Malah aku ngerti yen sampeyan pengin ninggalake.
  100. Aku wis slamet kuwat, nanging isih boroske.

Sudah tahukan apa arti bucin. Sekarang kamu tinggal pilih, dari 100 kata-kata bucin bikin baper bahsa jawa ini, mana yang paling sesuai untuk di sampaikan buat pacar.

LihatTutupKomentar